Cara minum esp shaklee

Resepi Bancuh ESP Shaklee Yang Sedap!
Saya nak kongsi resepi bancuh ESP Shaklee yang sedap sangat ni.
Ada banyak cara untuk anda bancuh ESP …
Mula-mula sekali kena tahu pantang-larang ESP ni….
Pantang-larangnya…JANGAN GUNAKAN AIR PANAS!Perlu guna air suam-suam sejuk atau air sejuk. Air sejuk sangat macam baru keluar peti sejuk pun tak boleh nanti tak larut pula.Untuk bancuhan sempurna, gunakan SHAKER.

Antara gabungan menarik yang saya perlu cuba :-(ESP 1 sudu, benda lain tu ikut selera)ESP sahaja tanpa campur apa-apa

ESP dengan Sunquick
ESP dengan Meal Shakes
ESP dengan Meal Shake + Fiber (fiber plan dah discontinue, so boleh guna apa2 fiber)
ESP dengan Meal Shakes dan Performance Drink (Mighty 3 Gems)
ESP dengan susu
ESP dengan kurma (blend)
ESP dengan almond (blend)
ESP dengan jus buah-buahan segar
ESP dengan Cinch Shake

Dan ni dia satu resepi smoothie yang saya nak share…Gabungan ESP, Meal Shakes, buah-buah beri, almond (badam), fiber dan madu.org yg dh cuba cakap..Sedap sangat rasanya… protein anti oksidan mix 😀

Anda boleh cuba campur ESP dengan apa-apa minuman kecuali minuman berkafein.

Selamat mencuba…
Saya ambil info ni drp org yg berpengalaman…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: